Treninger


Alle våre treninger skjer i regi av Epona Ryttersenter. Her er det et godt tilbud for ryttere på alle nivåer, både dressur og sprang. Kontakt Epona dersom du er interessert i å bli med på trening. www.epona.no


Trond Clemmetsen

Trond underviser i sprangridning hver onsdag fra 16.00-18.00.


Allan Skov

Allan Skov er utdannet berider og har flere internasjonale plasseringer i både dressur og sprang. Han underviser tirsdager og onsdager i både dressur og sprang. Han har også gjevnlige weekendkurs.


Siv Morberg

Siv Morberg har trener II utdanning fra NRYF. Siv utdanner hester helt opp til Grand Prixnivå i dressur. Hun har deltatt i flere mesterskap og har ridd VM for unghester en rekke ganger. Siv underviser i dressur og bakkearbeid og kommer til Epona ca en helg i måneden.


Marina Marki Drivenes

Marina M. Drivenes er en meget dyktig sprangrytter. Hun konkurrerer både nasjonalt og internasonalt. Marina har deltatt i Nordisk Mesterskap og har flere medaljer fra nasjonale mesterskap. Marina underviser ryttere i sprang på alle nivå. Marinas treninger er på mandager.


Svanhild Breive:

Svanhild Breive har ansvaret for Future Riders i regi av Epona Ryttersenter. Svanhild er en veldig dyktig rytter i både sprang og dressur.
Marina M.Drivenes


Trond Clemmetsen
Allan Skov (Foto: Ane H. Tveit Nilsen)Siv Morberg (Foto: Lillian Strand)Svanhild Breive

Levert av IdrettenOnline